Ann Bæk Jensen

Hvem er jeg?
Jeg har arbejdet med zoneterapi siden 1992, hvor jeg startede uddannelsen til zoneterapeut på FDZ skolen i Ålbæk. Efter endt eksamen, i april 1994, åbnede jeg klinik i privaten sideløbende med mit arbejde som pædagogmedhjælper i en børnehave.
Det fungerede rigtig fint. Jeg var glad for arbejdet, at have kolleger i børnehaven og samtidig have zoneterapi på hobbyplan i hjemmet.

Jeg har altid været meget fascineret af kroppens anatomi og fysiologi. Derfor tog jeg uddannelsen til fysiurgisk massør i 2003, på skolen ”Krop og Helse” i Viborg.

I 2006 tog jeg mit første kurser i kranio-sakral terapi, hos Trine Rosenberg, KST-akademiet Silkeborg og i 2010 var jeg eksamineret kranio-sakral terapeut.

Efter at have arbejdet 15 år i børnehave, besluttede jeg i 2006 at sige mit job op, og kort tid efter blev jeg behandler på fuld tid i Egeris Helse Center. 1. februar 2022 har jeg haft 15 års jubilæum her.

Jeg er RAB, Registreret Alternativ behandler, som massør og zoneterapeut, hvilket vil sige, at du kan få tilskud igennem din sundhedsordning eller sygeforsikringen ”danmark”.

Jeg er medlem af zoneterapi foreningen ZCT, Zoneconnection Terapeut forening

Jeg har taget forskellige kurser bl.a.: Sports akupunktur, Øreakupunktur, Laserterapi, Motorik instruktør, Zoneterapi til kræftramte, Healende massage til børn, Zoneterapi og fødsler, Børn og kranio-sakral terapi.

Jeg bor i Skive med min mand, og sammen har vi 3 børn.

Ann Bæk Jensen
Kontakt

Jeg er medlem af: